2014-01-03 09:13:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Sok a bizonytalanság a munkahelyén

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez már régi gond önnél: amit kifelé mutat a világnak, az nem igazán van összhangban azzal, amit valójában érez. Talán valami idejétmúlt túlélési stratégia kényszeríti önt ilyen szerepbe? Akárhogy is, ideje lenne változtatnia ezen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön szereti halogatni a döntéseket. Inkább mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi státusz quót fenntartsa, de nem akar változtatni. A kérdés csak az, hogy ezért mennyi személyes áldozatot kell hoznia. Nehogy teljesen felőrölje magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Reggel még úgy érzi, talán a legjobb az lenne, ha a mai napot egyszerűen átugorhatná. Estére már megérti, hogy ez valójában nagyon is kár lenne. Egy váratlan fordulat új lendületet ad önnek. A nehézségek néha jól jönnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon egészen optimistán szemléli a környezetét. A szokásos morgolódásával is felhagy, és ezzel esélyt teremt magának arra, hogy a szépet és a jót is meglássa. A kedvesét is újra frissnek és üdének, fiatalosnak látja. Igaza van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A munkahelyén sikerül ma megint előadnia a nagyon bölcset. Sokan fel is néznek önre, és ez valóban nem véletlen. Ámde sohasem ücsöröghet a babérokon, még ön sem. Ma is próbára teszi az élet, de sikeresen veszi az akadályokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy különleges találkozásra kerülhet ma sor az életében. Ehhez azonban nyitott szemmel és füllel, és még inkább nyitott szívvel kell élnie. A valóság, bár ugyanolyannak tűnik, mindenki szemében más és más. Lásson jól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teljesít a munkahelyén, szinte túlteng önben az alkotási kedv. Nem kellene mégsem olyan szigorúan bánnia azokkal a kollégáival, akikkel ez ma nincs így. A magányos munkálkodás ma jobban megfelel önnek, mint a csapatmunka.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, hogy a párkapcsolatában mindig mindent önnek kell megtennie azért, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok. Annyira odavan ettől, hogy észre sem veszi talán, a másik fél mit is áldoz be. Ne korlátozza a szabadságát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igen kiegyensúlyozott ember, s szerencséjére, szinte valamennyi jegy közül talán a leginkább optimista. A mai napon is hozza a formáját: sőt, másokba is lelket és erőt önt, ha nehézségeik vannak. Estére azonban még ön is kimerülhet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehéz önnek ez a mai nap, és minél közelebb van a születésnapja, annál nehezebb lehet a szíve. Úgy érzi, valamilyen sorsfordulat lenne időszerű az életében, de nem látja a lehetőségeket. Ma váratlanul mégis adódhat egy: ragadja meg!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok a bizonytalanság a munkahelyén, és ön bármily vagány is, be kell látnia, hogy a személyes kapcsolatokat is ápolnia kell, ha meg akarja tartani az állását. A kollegáival jól kijön, de a főnökökkel is jóban kell lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az élet ma egy különös fordulat során elégtételt szolgáltat önnek egy régi sérelemért. Az elégtétel annál is édesebb, mivel ön egy szóval sem fejezte ki sértődöttségét annak idején. Úgy látszik, mások is magukba néznek időnként.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: